april Druppels water en pannen - Het Beeldmakend Collectief

Menu
Fotogroep Objectief Bekeken in de Bergspil

Wij zijn FOBB
Het Beeldmakend Collectief
MENU
Ga naar de inhoud
Verschillend technieken nader bekeken en uitgelegd.

Deze avond hebben we de plaatjes van water in zijn algemeenheid bekeken. Men kon kiezen snelle sluitertijd voor druppels of een extreme langzame sluitertijd voor het fotograferen van stroompjes. Ron van Gool net terug van vakantie uit Schotland liet zien wat straks jou vakantiefoto's mooi gaat maken. Met de informatie let wel sluitertijd van 1-4 seconden en eventueel nog extreem lager gebruikmakend van een statief en de stabilisatiefilter uitgezet levert de door Ron met veel geduld gemaakte plaatjes op.

Daarnaast de techniek van het pannen. Wat toch direct goede plaatjes opleverd. Deze techniek wordt gebruikt bij bewegende objecten zoals bij voetbal, wielrennen, paardrijden en nog veel meer. Met deze techniek sta je dus weer een stuk sterker waarbij het fotograferen van dat soort evenmenten een makkie wordt en je plezier krijgt in het fotograferen.

Daarnaast bekeken we nog de fotoshoot van 20 maart, maar die heeft zijn eigen plekje in de Hale of Fame.Water druppels en techniek voor bergstroompjes                                                                                              Het pannen


Copyrighted  en Created with WebSite X5
Contact
Ad Verbiest
Jurriaandonk 19
4707 TD  Roosendaal
0618802644
FaceBook
Terug naar de inhoud